שנים עומד יוסף עבליני מאחורי דוכן הסלטים ומכין כדורי פלאפל מופלאים, ששמם יצא ברחבי הצפון.
כששואלים אותו מה הסוד של הפלאפל שלו הוא עונה בפשטות: הוא טעים.
ואכן הפלאפל של יוסף, המוגש בתוך פיתה טרייה, המגיעה מדי בוקר מהמאפייה המקומית הוא טרי ונמס בפה. את כיס הפיתה ממלאת גם טחינה משובחת, שמכינה דליה, אמו המקסימה של יוסף, לצד סלטים טריים וחומוס מעולה, והרי לכם פיתה פלאפל משובחת.
הפלאפל נמכר בתוך בית עץ ברחוב השוק. אפשר לאכול בישיבה בתוכו או בחוץ על המרפסת.