מרכז המבקרים של יקב כישור הוא ממרכזי המבקרים היפים בארץ. חלונות הזכוכית הגדולים המקיפים אותו משקיפים אל הנוף המשכר ואל כרמי הענבים המקיפים את הכפר כישורית בו שוכן היקב, שהוא בית לחיים לבוגרים בעלי צרכים מיוחדים.
בלב מרכז המבקרים בר יין ארוך ולצידו שולחן אבירים גדול בו יושבים האורחים לטעימת היין .
בשלהי קיץ 2007 ניטעו הגפנים הראשונות ועם השנים הורחבו שטחי הכרמים. היום משתרע הכרם על פני שטח של 110 דונם והיד עוד נטויה. בגובה 500 מ' מעל פני הים. האקלים הייחודי בסביבה, המאופיין בהפרשי טמפרטורות גבוהים בין היום ללילה, בשילוב הקרקע הסלעית, מהווים סביבה אידיאלית להבשלה ארוכה ואיטית של הפרי ומעניקים ליין כישור את צבעו, ריחו וטעמו המיוחד.
כרם כישור שוכן בכפר כישורית, כפר לאנשים עם צרכים מיוחדים, המנהלים חיי קהילה ועובדים בענפים היצרניים בכפר. חברי כישורית שותפים מלאים לתהליך הפקת היין, מטפחים ומטפלים בכרמים, בוצרים את הענבים, מבקבקים, מפיצים ללקוחות, ויוצרים הלכה למעשה, בליווי והדרכה של צוות יועצים מומחים ועובדי הכפר, את יינות כישור. מרכז המבקרים מהווה מקור תעסוקתי נוסף לחברים, המאפשר להם לקחת חלק באירוח, לחוות אינטראקציה עם קהל מבקרים מבחוץ, ולראות את פרי עמלם.
היקב- כמו הכפר כולו, הוא מקום מרגש מאוד, לצד היינן הראשי ומנהל היקב, ריצ׳ארד דיוויס, יליד דרום אפריקה בוגר לימודי חקלאות וכלכלה ובוגר לימודי ייננות במכללת תל חי, עובדים חברי הכפר בעבודות מגוונות, כשחלקם עובדים בכרמים כזומרים וכבוצרים.
הביקור בכישורית וביקב כישור הם חוויה ייחודית ויוצאת דופן: שבילי הכפר ובתיו מטופחים מאוד, החברים עובדים בענפים שונים כמו: דיר העיזים והמחלבה הצמודה אליו המייצרת גבינות אורגניות טעימות להפליא, במאפייה האופה לחמים נהדרים, בגן הירק האורגני בו גדלים ירקות אורגניים לתפארת, באורווה המטפחת סוסים שזכו בפרסים ובכלביה המגדלת כלבים גזעיים, כמו גם בענף התקשורת המייצר סרטי תדמית לחברות שונות במשק.
הכפר מתנהל כקיבוץ. החברים גרים בבתים קטנים מוקפי גינות, חלקם בזוגיות, עובדים בענפים השונים, אוכלים בחדר אוכל משותף ומשתתפים בחוגים שונים ובאירועי חברה.
הביקור ביקב כולל ביקור בכפר ומומלץ בכל לב.
הביקור במרכז המבקרים של היקב מתחיל בצפיה בסרט המספר על המקום המיוחד ויוצא הדופן כישורית ועל החברים בו.
לאחר מכן מתקיימות טעימות היין, אותן ניתן לשלב בתאום מראש עם ארוחת בוקר קלילה, הכוללת לחמים טריים, גבינות תוצרת מחלבת הכפר וירקות, כולם מהתוצרת האורגנית המקומית. אפשר להזמין גם קפה ממכונת קפה משובחת.
בתקופת הבציר ניתן לעקוב אחר תהליך הבציר של הענבים הגדלים בכרמי הענבים בכפר ואחר תהליך ייצור היין.
היקב הצעיר מייצר כשבעה יינות, בהם יינות אדומים, לבנים ורוזה, כולם מופקים מעשרה זני הענבים הגדלים מסביב לכפר, ושאותם ניתן לרכוש בחנויות ברחבי הארץ וביקב עצמו.
יינותיו של היקב זכו בפרסים בארץ ובחו"ל
היקב כשר.