על מרפסת רחבת ידיים המשקיפה לנוף המקיף את חורפש, מגישה נאהדה מרעי שפע של תבשילים דרוזיים מתוצרת המטבח הפרטי שלה. תוך כדי הארוחה מספר בעלה סודקי מרעי מורה לשעבר ומנהל מחלקת החינוך של חורפיש, על העדה הדרוזית, התרבות, ההיסטוריה ומנהגי העדה.
על מרפסת רחבת ידיים המשקיפה לנוף המקיף את חורפש, מגישה נאהדה מרעי שפע של תבשילים דרוזיים מתוצרת המטבח הפרטי שלה.
תוך כדי הארוחה מספר בעלה סודקי מרעי מורה לשעבר ומנהל מחלקת החינוך של חורפיש, על העדה הדרוזית, התרבות, ההיסטוריה ומנהגי העדה.
בחורף מקרים את המרפסת, מדליקים את אח העצים והמקום מקבל תחושה של חמימות המשתלבת היטב בהכנסת האורחים החמה של בני משפחת מרעי .
לשולחן המכוסה במפות אדומות מוגשות בזו אחר זו מנות שופעות מהמטבח הדרוזי האוטנטי, נאהדה מבשלת לאורחיה בדיוק את אותו האוכל שהיא מבשלת במטבחה הפרטי לבני משפחתה:
עלי גפן וכרוב ממולאים, מג'דרה, שילבטו, מקלובה, מנסף עם בשר, קבאב על האש, סלטים לסוגיהם כולל סלטים עונתיים ולקינוח:
כנאפה, בקלאווה תה וקפה
המקום כשר ומחזיק בתעודת כשרות.
המחיר: 50-100 שקל.
עסק זה נבדק ונמצא עומד בסטנדרטים של מיזם אוצרות הגליל