Meaky's Top View – הפאב של מיקי

אווירה של פאב אנגלי על גג בבנין הסארייה בתרשיחא. מוזיקת בלוז, בר אלכוהול ובירה עשיר. מתמחה בעישון סלמון ודגים ובבשרים על האש. מיקי עזב את עירו לפני לא מעט שנים, הסתובב בעולם כשהוא מתנתק משורשיו, ולפני 20 שנה השתקע באי הבריטי הסגרירי שם בחר לחיות את חייו ולהקים את משפחתו. אלא שהגעגועים אל האקלים הים תיכוני ומגוון רחשיה וריחותיה של עיירת ילדותו גברו עליו לבסוף, והוא חזר.

  • Meaky's Top View - הפאב של מיקי 1
    AMI_2419
  • Meaky's Top View - הפאב של מיקי 2
    AMI_2424
  • Meaky's Top View - הפאב של מיקי 3
    AMI_2433
  • Meaky's Top View - הפאב של מיקי 4
    AMI_2452
  • Meaky's Top View - הפאב של מיקי 5
    AMI_2457
  • Meaky's Top View - הפאב של מיקי 6
    AMI_2464
  • Meaky's Top View - הפאב של מיקי 7
    AMI_2468
  • Meaky's Top View - הפאב של מיקי 8
    AMI_2471
  • Meaky's Top View - הפאב של מיקי 9
    AMI_2488

זמני פעילות

ימי חול
18:00 - 03:00 יום ראשון סגור
ימי ו' וערבי חג
18:00 - 03:00
שבת
18:00 - 03:00

אמצעי קשר וכתובת

טלפון להזמנות
077-9964535
ישוב
מעלות תרשיחא
אתר אינטרנט
meakys.com

פנייה למארח

שורשיו של חתאם טאנוס, מיקי התרשיחאי, הולכים 800 שנה אחורה. משפחתו הקימה את הכנסייה הקתולית ומסמכים המתעדים את ההיסטוריה המשפחתית שמורים בגנזך – להוכחה. לכן, כשאני יושב מול האיש הסימפטי הזה על גג הבניין הגבוה בתרשיחא, היכן שמיקי בחר לפתוח את הפאב הראשון בתרשיחה, והקרוי על שמו "מיקי'ס", אני יכול להבין טוב יותר את סיפורו האישי של האיש.
מיקי עזב את עירו לפני לא מעט שנים, הסתובב בעולם כשהוא מתנתק משורשיו, ולפני 20 שנה השתקע באי הבריטי הסגרירי שם בחר לחיות את חייו ולהקים את משפחתו. אלא שהגעגועים אל האקלים הים תיכוני ומגוון רחשיה וריחותיה של עיירת ילדותו גברו עליו לבסוף, והוא חזר.
אולם מכיוון שלוותר לגמרי על האווירה וההרגלים הבריטיים אי אפשר, החליט מיקי לפתוח על גג בניין הסראייה, הצופה אל ארבע רוחות השמיים, פאב בריטי טיפוסי. וכך, תוכלו גם אתם לקפוץ ללגימת בירה בסטנדרט בריטי באפלולית הפאב או על הגג רחב הידיים, שסוכת גפנים מצלה על חלקים ממנו.
בגאווה רבה לוקח אותי מיקי אל המטבח וחותך בסכין חדה פרוסה דקה מצלעו של סלמון ענק וורוד שאותו הוא עישן בעצמו: "טעם, זאת המומחיות שלי. אין כמו הסלמון שאני מעשן בעצמי". צודק, הבחור. בשרו של הסלמון הוא מעדן אמיתי. ומכיוון שכך, אפשר לקבל את הסלמון המעושן הזה במגוון של מנות: אפוי, עם רוטב מקורי, מעושן בפלטה או כמוס סלמון. על הגג יש גם מנגל ואם אתם מעדיפים בשר על האש – תוכלו לקבל.
מיקי מתגאה ביבול פירות הים שמגיע במיוחד כמה פעמים בשבוע אל המקום, ומדגיש שבימי א' הפאב סגור, אבל בשאר השבוע פתוח רצוף עד השעות הקטנות של הלילה. מסתבר שבאזור כבר קלטו את הפוטנציאל החברתי שהפאב משדר, וישנם לילות בשבוע שבהם מוסיקת הבלוז מצליחה אך בקושי לסנן דרכה אל האוזניים בעד ים הקיבוצניקים, המושבניקים והאורחים האחרים – בני כל הדתות והעדות, המפוצצים את המקום.

בחרתם מקום קסום לבלות בו?
השלימו את החוויה:

חוות דעת