בסמטה קטנה היוצאת משדרות הגעתון נמצא בר יין קטן ומקסים, בן 28 מקומות סך הכל, המזכיר מאוד בר יין צרפתי.
המקום מעוצב בפשטות ובחינניות, על כל שולחן ושולחן מונח אגרטל קטן ובו פרחים, מוזיקת האוס נהדרת מתנגנת מהרמקולים ותפריט האוכל משתנה על בסיס שבועי והוא מתאים לאוכל שאוכלים עם יין וכולל: גבינות, נקניקים, דגים נאים וסלטים.
דניאל לזר, שף "אחוזת משכית", הוא הבעלים של בר היין. דניאל עבד במסעדות בעולם ובתל אביב והתמחה נושא היין. לפני שפתח את המקום בנהריה חרש, יחד עם בת זוגו, ברי יין בפריז וכך נולד הרעיון להקים בר יין, בסמטה קטנה, עם מעט אורחים, אבל עם הרבה אווירה.
מדי פעם מתקיימים בבר היין ערבים מיוחדים בהם מוגשים דגים נאים לצד יינות מבעבעים או מנות איטלקיות לצד יין איטלקי.