היא אמנם שותפה מלאה לבעלה, אבל סניה היא הרוח החיה מאחורי הפיכת בית משפחה ישן נושן ומוזנח, שהיה לדבריה "בית רפאים" לפיצריה תוססת וטעימה מאוד, שזכתה להצלחה גדולה מיום פתיחתה.
הפיצריה ממוקמת בקצר הכפר כשמאחוריה יש חמישה בתים ויער גדול. כשסניה גילתה את המקום הוא היה חורבה. "הצלנו את הבית" היא אומרת בחיוך חינני ,"הפכנו לו את הצורה כשאנחנו משאירים את האלמנטים האופייניים לבית מסוג זה כמו התקרה המצוירת ועמודי הבטון, הוספנו חלונות ויטראז', גןפי תאורה וריהוט, רכשנו טאבון גדול, טיפלנו בגינה הקטנה שבחוץ והנה יש לנו פיצרייה בדיוק כמו שחלמתי".
סניה טבחית במקצועה, שעבדה במקומות שונים, חלמה על מקום משלה וכמו שהיא אומרת "זה חלום לא פשוט לאשה דרוזית לפתוח מקום משלה .למזלי החברה הדרוזית נפתחה לאחרונה ואם את לא עושה משהו המנוגד לערכי דת ,למנהגים ולחברה שאת חיה בה אז אין שום בעיה."
בעלה אחמד, עורך דין ומנהל הלשכה המשפטית במשרד האנרגיה, התפטר מעבודתו כדי לעזור לאשתו להגשים את חלומה והתוצאה: פיצרייה יפהפייה עם גינה קטנה ותפריט פיצות מגוון וקצת שונה מהמקובל ובעיקר מבוסס על חומרי גלם איכותיים.
סניה מספרת כי ערכה ניסיונות רבים שעד שבחרה בקמח לפיצה. שנתיים לפני שפתחה את הפיצרייה ערכה ערבי טעימות פיצה עם משפחה וחברים ובעיקר חבורת צעירים מקומיים המכונה "ווליום" , במטרה לקלוע לטעמו של הדור הצעיר.
הטאבון הגדול, שנחשב לטוב מסוגו, נרכש באיטליה, עובדות המטבח והמלצריות עברו הכשרה מיוחדת והפיצרייה יצאה לדרך וכבר מהיום הראשון זכתה להצלחה מסחררת.
תפריט הפיצות המגוון, שמחיריו יותר מסבירים, מציע: פיצה מרגרטה קלאסית לצד פיצה ביאנאלה, שהיא פרשנות אישית של סניה, מדובר בסלמון בכבישה ביתית עם קרם פרש ועלים ירוקים עם נגיעות שמן זית על פוקצ'ה אפויה, פיצה קבב ירקות צלויים בטבון וקציצות קבב עם טחינה גולמית, פיצה ירוקה, פיצת זעתר, מסחן עוף , פיצת ים שהיא פיצה עם תוספות של שרימפס קלמרי ומוצרלה, פיצה עם רצועות סינטה, מלנזנה עם חציל קלוי,פ יצה בלקנית ,ושאר הפיצות הקלאסיות המוכרות.
לצד הפיצה מוגש גם קלצונה לסוגיו, סלטים, כריכים, ארוחות בוקר לסוגיהן וכמובן שתייה קלה וחמה. מי שאינו אוהב את ריחה של הפיצה המבעבעת בטאבון מוזמן לשבת בגינה הקטנה שבחוץ.
שעות פתיחה:
כל ימי השבוע פרט ליום שלישי מ10.00-22.00