חוויית אירוח אותנטית אצל שולה המארחת בביתה שעל הגבול, תוך שהיא מספרת את סיפור משפחתה יוצא הדופן ומקנחת בשירה כשהאורחים מוזמנים לארוחה מהמטבח הכורדי.
מדובר בחוויית אירוח ייחודית הכוללת ביקור בביתה של משפחה החיה כבר שנים רבות בישוב פסטורלי, שידע ימים קשים בגלל מיקומו ממש על גבול הלבנון, ומפגש עם אישה מיוחדת שהייתה גננת במשך שלושים ושלוש שנים ועם יציאתה לגמלאות עשתה הסבה מקצועית לאירוח ותיירות.
הדרך לישוב שתולה השוכן על גבול הלבנון יפהפייה ומיוערת, שם בביתה הפרטי, בישוב שנוסד בשנת 1969 על ידי 13 משפחות יוצאות כורדיסטן, מאחרת שולה גלעדי לארוחה כורדית אותנטית הכוללת מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים מסורתיים.
בין המנות המוגשות ברוחב לב לשולחן: קובה לסוגיו, יפרח (ממולאים), קחקה(כעכים).
האורחים מתקבלים על ידי שולה בברכת ברוכים הבאים, מוזמנים לחדר האורחים של המשפחה שם מחכים להם שולחנות עמוסים בכל טוב של מנות פתיחה, שתייה קרה ולחם כורדי מעשה ידיה של שולה.
לאחר מכן מוציאה שולה את האוכל החם: קובה, אורז, שעועית, קציצות ועוד.
לקראת סיום הארוחה מתחילה שולה לספר להם את סיפורה האישי ואת סיפור משפחתה ומקנחת בכך שהיא שרה לאורחים ומשתפת אותם בשירה.
מדובר בחוויית אירוח ייחודית הכוללת ביקור בביתה של משפחה החיה כבר שנים רבות בישוב פסטורלי, שידע ימים קשים בגלל מיקומו ממש על גבול הלבנון, ומפגש עם אישה מיוחדת שהייתה גננת במשך שלושים ושלוש שנים ועם יציאתה לגמלאות עשתה הסבה מקצועית לאירוח ותיירות.
בנוסף מקיימת שולה סדנאות בישול אוכל כורדי בביתה, ומלווה את משתתפי הסדנה לכל אורך הכנת המטעמים הכורדיים.