בקצה שדרת האקליפטוסים היפהפיה וההיסטורית שבבוסתן הגליל, נמצאת המסעדה והמעדנייה ריסטרט.
שמה של המסעדה, שבתרגום מאנגלית פירושו: התחלה מחדש, מעיד על ספורה, זוהי הפעם השלישית שאביחי פחימה, הפעם עם שותפתו תומר זלצמן מקיבוץ חניתה, פותח אתר גסטרונומי במבנה היפה, שהיה בעבר ביתו של החלבן המיתולוגי של בוסתן הגליל. הפעם מדובר בקונספט חדש, המשלב מסעדה ובה מעדניה, בה נמכרים חומרי הגלם המשובחים מהם מורכב התפריט.
במעדניה המרשימה ניתן לרכוש ממרחים נהדרים (העומדים על הדלפק לטעימה) וחמאות תוצרת "זוטא", מקיבוץ ראש הנקרה, ריבות, גבינות ממיטב מחלבות הגליל, יינות ממיטב יקבי הגליל, לצד פסטה טרייה תוצרת הארץ ופסטה יבשה תוצרת איטליה, רטבים לפסטה, שמן זית משובח לצד שמן כמהין, טחינה מקיבוץ שמרת, פרחים מקיבוץ אילון ועציצים ממושב בצת.
התפריט, אותו יצר שף עידן רקיר, הוא חלבי כשר ומבוסס על חומרי גלם איכותיים ועונתיים.