פורנטו פיצה בר

פיצרייה קטנטנה המייצרת את אחת הפיצות הטעימות בארץ, עם תוספות שונות ועל בסיס רוטב עגבניות טבעי וגבינת מוצרלה. לצד הפיצה גם פוקאצ'ה, קלצונה, סלט ובירה מהחבית.

  • פורנטו פיצה בר 1
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 2
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 3
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 4
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 5
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 6
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 7
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 8
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 9
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 10
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 11
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל
  • פורנטו פיצה בר 12
    פורנטו פיצה בר - אוצרות הגליל

זמני פעילות

ימי חול
10:00 - 23:00
ימי ו' וערבי חג
10:00 - 18:00
שבת
09:00 - 23:00

אמצעי קשר וכתובת

טלפון להזמנות
077-9964596
ישוב
גשר הזיו

פנייה למארח

בלב מתחם של תחנת דלק, מול חופי אכזיב בואכה ראש הנקרה, חבויה פיצרייה קטנטנה ונפלאה המגישה את אחת הפיצות הטובות ביותר שיצא לכם לאכול בארץ.
ניר גבעתי בשלן גלילי ידוע, שהיה הבעלים של מסעדת "טול" מהישוב כליל, שוב מפליא לעשות ואופה פיצה ללקק את האצבעות.
בפיצרייה הקטנה שיש בה בסך הכל כמה שולחנות קטנים, בר ומקום לחמישה עשר סועדים, מציע ניר כשבע סוגי פיצות. בנוסף בכל שבוע "ספיישל פיצה", פיצה ייחודית ויוצאת דופן אותה הוא ממציא ממוחו הקודח: הבסיס תמיד הוא גבינת מוצרלה טרייה (לא פרורי מוצרלה), הבסיס יכול להיות במקום רוטב עגבניות קלאסי, רוטב פסטו, ועל הפיצה תמצאו תוספות של פלפלים, עגבניות מיובשות אנשובי, לימון כבוש ומעדנים אחרים.
הפיצות שבסיס הבצק שלהן דק נאפות בתנור אבן מיוחד שיובא מאיטליה אחרי שעברו תפיחה איטית. רוטב העגבניות המהווה בסיס לפיצות גם הוא מיובא מאיטליה וגבינת המוצרלה היא הדבר האמיתי ולא גבינה דמויית מוצרלה בה נהוג להשתמש בפיצריות.
הפיצות מוגשות עם קותלי חזיר (בייקון) או פפרוני, מלנזנה עם חצילים, בצל סגול וגבינה בולגרית, פונגי פטריות עם עגבניות שרי ועלי רוקט, פיצה קפריצ'יוזה טעימה במיוחד שיש עליה את כל טוב העולם והארץ כמו: קישואים, חצילים, גבינה בולגרית, ביצת עין ופפרוני.
כל החומרים המשמשים כתוספות על בסיס הפיצה הם טבעיים וטריים, הדבר האמיתי ולא זה שעל יד, ואולי זו הסיבה שהפיצות טעימות כל כך.
סיפור האהבה בין ניר גבעתי לפיצה החל בגיל 17, בדרכו ארצה אחרי שהות עם משפחתו בניו יורק בעקבות עבודת אביו, הוא עצר באנקונה שבאיטליה שם אכל לדבריו את הפיצה הטעימה בחייו. שלושים שנה עסק ניר בבישול ובגסטרונומיה וחיכה להזדמנות לייצר את הפיצה שלו שתזכיר את הטעם ההוא של הפיצה באנקונה. בעזרתו של שף בועז קווינטר ממסעדת הבית "בועז מבשל" במצפה הילה, האיש שהגה יזם וייסד את המסעדה האיטלקית המיתולוגית "ביג מאמא" בכרם התימנים בתל אביב, למד ניר כמה סודות מקצועיים וכל השאר כישרון טבעי.
לצד הפיצות תמצאו בפיצרייה פוקצ'ות לסוגיהן, קלצונה, סלט נפלא, בירה מהחבית ואספרסו טוב.

Treasure of the Galilee
עסק זה נבדק ונמצא עומד בסטנדרטים של מיזם אוצרות הגליל
גלו עוד על התו שלנו

חוות דעת