בחלל מקסים במרחק נגיעה מהים במושב הפסטורלי בוסתן הגליל נמצא סטודיו אוכל המציע ארוחות מיוחדות עם השף עידן רקיר לאוהבי האוכל המכונים פודיס בשיתוף עם האתר הנודע EATWITH וגם ארוחות פרטיות ואירועים פרטיים בנגיעה אישית.
הארוחה מתקיימת סביב שולחן אוכל גדול שממולו מטבח פתוח כשהבישול נעשה לעיני האורחים היכולים לגעת בחומרי הגלם לפני שהם מגיעים לצלחת.
התפריט עונתי וטרי, משתנה מארוחה לארוחה ומותנה בחומרי גלם עונתיים וסביבתיים כשרוב המוצרים נרכשים בגליל המערבי וכוללים גידולים אורגניים ודגים טריים מהשוק של עכו.
הרעיון הוא לחבר בין אנשים המסבים ביחד לסעודה סביב שולחן אחד כשלא תמיד הם מכירים זה את זה ותוך כדי הארוחה מתפתחת אווירה של ביחד וחברותא.
הארוחה הנמשכת לאורך כארבע שעות מתחילה עם קוקטייל פתיחה והכרות בין האורחים שבמסגרתה אפשר לצאת לגינה המוארת באור רומנטי לדבר, להכיר זה את זה להתחכך ולהתמגל .
כתום ארבעים דקות של הכרות מוקדמת, מסבים לשולחן ואז מגיעות מנות הפתיחה: פוקצ'ות אפויות בטבון, סלטים עונתיים ומטבלים.
המנות ארבע עד חמש במספר, מגיעות בקצב איטי עם הפסקות באמצע המאפשרות לסועדים להתרווח, לצחוק, להנות, לבלות להכיר ולשוחח עם השף ולראות מקרוב את מה שהוא מבשל .
היין המשובח של יקבי רמת הגולן זורם כמים, בין לבין האורחים מוזמנים לצ'ייסרים, אוזו, קמפרי, ויסקי, שפריץ אפרול כשכל הזמן מוגשים לשולחן לפי דרישה מים מוגזים.
את המנה האחרונה המשתנה מפעם לפעם, מגיש השף על אי העבודה העשוי עץ – האורחים עומדים סביב אי העבודה העשוי עץ וכמו באורגיה של אוכל כל אחד לוקח כפית וטועם כפי יכולתו.
סטודיו אוכל מקיים גם סדנאות אוכל של אפיית לחמים וטרטים, קונפיטרי, דגים, אוכל איטלקי ועישון בשרים.
הסדנה מסתיימת בארוחה משותפת.
השף עידן רקיר, איש של מטבח, עבד והתמחה במטבחי עילית בעולם.
חובב גדול של חומרי גלם איכותיים וחיבורם בצורות וצבעים מיוחדים שאופייניים לו.
איש פודיז מושבע, חובב מטבח ואוהב לבשל לכולם. אדם שאוהב לחבר בין אוכל לאנשים והכי נהנה לראות אתכם עם חיוך גדול וצלחות ריקות.