זוהי מסעדה גדולה בהרבה מהמסעדה הקודמת, שיכולה לארח 80 איש בתוכה ועוד 40 איש במרפסת היפה היוצאת אל מדשאה ירוקה.
ההבדל היחיד בין המסעדה מעכו למסעדה בלוחמי הגטאות הוא המיקום, האוכל הוא אותו אוכל, הטאבון אותו טאבון, הפרודוקטים משתנים עונתית, התפריט עשיר וכולל דגים, פירות ים, בשרים, מנות ראשונות ואחרונות בסגנון איטלקי ועוד מטעמים פרי יצירתו של שף עומרי. הפיצה נאפית בטאבון, הבצק שלה דק בסגנון נפוליטני, הפסטה היא תוצרת בית ,בעבודת יד ומוגשת פרסקו עם רטבים מחומרי גלם טריים מהשוק. שף עומרי שחר מרבה להשתמש בשמן זית איכותי, שום, עגבניות, מוצרלה בופלו, גבינת גורגונזולה והכל טעים טעים.
עיצוב הפנים של המסעדה ,משלב בין סגנון המסעדה הישנה בעכו לזו החדשה בלוחמי הגטאות.
בר המשקאות עשיר, תפריט היין מבוסס על יין ישראלי, חלקו מהגליל המערבי ועל קוקטיילים בסגנון איטלקי.
הילדים יהנו פה מהפסטה והפיצה הטעימים להפליא.
שף עומרי שחר בוגר בית הספר תדמור והקורדן בלו בפסדינה, היה שף מלון האפנדי, שף המסעדה הבשרית של מלון יערות הכרמל ושף המסעדה הנהריינית בנחלה, לפני שפתח מסעדה משלו.