בצד השביל המוביל ממרכז פקיעין לבית הכנסת העתיק ולבית זינאתי, שוכנת מסעדה משפחתית המגישה על מרפסת יפה רחבה מוקפת בעציצים ומוצלת בסוכת גפנים, אוכל דרוזי ביתי ואותנטי.
מטבחה של אמירה נוצץ ומבריק מניקיונו והאורחים מוזמנים להיכנס אליו ולהציץ בסירים. אצל אמירה והאייל תמצאו גם פיתה עם לבנה, אבל גם אוכל ביתי, בשרים על האש וסלטי צמחי בר עונתיים. התפריט מגוון מאוד ומשתנה בהתאם לעונה.
בצד השביל המוביל ממרכז פקיעין לבית הכנסת העתיק ולבית זינאתי, שוכנת מסעדה משפחתית המגישה על מרפסת יפה רחבה מוקפת בעציצים ומוצלת בסוכת גפנים, אוכל דרוזי ביתי ואותנטי.
בני הזוג אמירה והאייל עאמר, מקבלים את אורחיהם במאור פנים ובנדיבות מחממת לב, כשהאייל אחראי על האירוח ואמירה אמונה על הבישול וכמו שהיא מבטיחה, כך היא גם מקיימת: האוכל המוגש לאורחים זהה לזה שהיא מבשלת במטבחה הפרטי לבני משפחתה כשהיא מכינה בעצמה את התבלינים בהם היא מתבלת את תבשיליה.
מטבחה של אמירה נוצץ ומבריק מניקיונו והאורחים מוזמנים להיכנס אליו ולהציץ בסירים.
אצל אמירה והאייל תמצאו גם פיתה עם לבנה, אבל גם אוכל ביתי, בשרים על האש וסלטי צמחי בר עונתיים.
התפריט מגוון מאוד ומשתנה בהתאם לעונה:
הארוחה נפתחת תמיד עם עשרה סוגי סלטים ופיתה דרוזית שיצאה זה עתה מהטבון ולצידה קנקן של לימונדה צוננת (ניתן להזמין משקאות קלים) תפריט המנות העיקריות המוגשות בנדיבות כך שאפשר לחלוק כל מנה בין כמה אנשים מציע: מנסף של כבש או עגל, מג'דרה נהדרת, עלי גפן מופלאים עם או בלי בשר שלבטו שהוא מאכל דרוזי המורכב מבורגול וגרגירי חומוס (אידיאלי לטבעוניים), סנייה, קובה וקבב ביתי.
גם הילדים לא יוצאים מקופחים: מסעדת השביל דואגת להם לארוחת ילדים המורכבת משניצל, צ'יפס וסלט.
בסוף הארוחה לפי מיטב מסורת הכנסת האורחים הדרוזית: מתכבדים האורחים בקפה שחור חזק ובקלאווה על חשבון הבית.
המסעדה מגישה ארוחת בוקר דרוזית עם גבינות תוצרת בית.