בסמטה קטנה היוצאת מרחבת העירייה, מתחבא לו מטבח רחוב פינתי המגיש אוכל מרוקאי, ממטבחה של מאמא עישה
התפריט כאן מתחלף לעיתים קרובות, כשבכל יום ויקטוריה מבשלת מנות שונות אחת מהשנייה, אך טעימות וחריפות בטרוף.
המנה היחידה שתמצאו כאן בכל יום, היא הסנדוויץ' המפורסם של מאמא עיישה: בתוך לחמנייה, שויקטוריה אופה בעצמה, היא דוחסת את כל טוב העולם ומרוקו: את הסנדוויץ' אפשר לאכול במקום, או לקחת.
בסמטה קטנה היוצאת מרחבת העירייה, מתחבא לו מטבח רחוב פינתי המגיש אוכל מרוקאי, ממטבחה של מאמא עיישה, סבתה של ויקטוריה בוז'וק, העומדת ליד הסירים מידי יום ,מהבוקר ועד לאחרון הלקוחות, ומבשלת את האוכל שסבתא שלה בישלה, אמא שלה בישלה ושהיא מבשלת לבני משפחתה בביתה שלה.
על האש מתבשלות להן קציצות בקר וקציצות דגים של סבתא ואמא של ויקטוריה, "שתיהן צדיקות" היא אומרת , לצד עוף בירקות, חזה עוף, מרק קובה וגם שניצל (שהפך כבר מזמן למאכל הלאומי של ישראל בלי שאנשים זוכרים בכלל שמקורו באוסטריה), וגם שקשוקה, פריקסה, מרק קובה ואורז, כתוספת למנות הקציצות והעוף. התפריט כאן מתחלף לעיתים קרובות, כשבכל יום ויקטוריה מבשלת מנות שונות אחת מהשנייה, אך טעימות וחריפות בטרוף.
המנה היחידה שתמצאו כאן בכל יום, היא הסנדוויץ' המפורסם של מאמא עיישה: בתוך לחמנייה, שויקטוריה אופה בעצמה, היא דוחסת את כל טוב העולם ומרוקו: קציצות בקר או דגים, שניצל ואת כל הסלטים שיש לה באותו יום במטבח. את הסנדוויץ' אפשר לאכול במקום, או לקחת.
מחוץ למזנון הקטן של ויקטוריה יש שלושה שולחנות וכסאות, אם החלטתם לאכול , הרי שיחד עם המנה שתזמינו יגיעו שלל צלוחיות קטנות, עם סלטים מרוקאים כמו סלט עגבניות חריף, סלט גזר, כרוב לבן, מטבוחה חצילים מטוגנים ועוד.