במבנה היפה, הניצב על גבעה ומשקיף לישוב כליל ולים התיכון, מעבירה חגית לידרור סדנאות חד פעמיות לבישול צמחוני, הכולל בתוכו גם בישול בסגנון הרו פוד והכנת קינוחים ושוקולד. הסדנה מתאימה לזוג או למשפחה. מבשלים ביחד ואוכלים את הארוחה במרפסת מול הנוף. הסדנה אורכת כשלוש שעות כולל הארוחה.
בנוסף, מעבירה חגית סדנאות להכנת שוקולד להורים ולילדים. בסדנה לומדים להכין שוקולד בריא מפולי קקאו לא קלויים, כך שהקקאו שומר על ערכו התזונתי, בשילוב של אגוזים, פירות יבשים וממתיקים טבעיים, החוברים יחדיו לכדורי טראפלס ופונדו שוקולד. מכינים, טועמים ולוקחים הביתה את מה שנותר.
סדנה נוספת היא סדנת קינוחים ועוגות רו פוד ללא ביצים, אפיה, קמח ,סוכר וחלב. העוגות מבוססות על פירות, אגוזים, שמן קוקוס וממתיקים טבעיים. חגית מלמדת בסדנה כי התשוקה למתוק יכולה להפוך לבריאה.
חגית, שניהלה בעבר את המטבח הצמחוני בשיטים ובישלה למאות אנשים בעשרות פסטיבלים, מספרת שהיא למדה לבשל על עקרונות הצמחונות ומתוך כך שהיא אמא לשני ילדים. שנים של צמחונות, ניסוי, טעימה ואהבה הביאו אותה להעניק את הידע שלה וללמד אנשים לבשל אוכל בריא כדי שייקחו את המתנה שהיא מעניקה להם למקום שלהם וימשיכו לאכול בריא. הסדנאות מתקיימות בביתה של חגית בכליל.
בתיאום מראש חגית מעבירה את הסדנאות בצימרים כשהיא מגיעה עם כלי הבישול והמצרכים.
ניתן להזמין ארוחות צמחוניות לצימרים.