ביתה היפהפה של איבתיסאם מוקף בגינה מרהיבה ופורחת של עצי לימון, תפוז, קלמנטינה ומשמש, שיחי יסמין לואיזה ורוזמרין ופריחה של פרחים עונתיים בשלל צבעים תוסיפו לזה את בריכת המים ואת המפל המפכה, את סוכת הגפנים המשתרגת והרי לכם פיסת גן עדן .
שמה של איבתיסאם יצא למרחוק כבשלנית עממית ומארחת מופלאה והיא מוזמנת להשתתף בתוכניות טלוויזיה ולהדגים את הבישול הדרוזי המפואר והמסורתי.
האירוח בביתה של איבתיסאם אישי, נעים ומכניס אורחים גם כשהיא מארחת חמישה אנשים וגם כשהיא מארחת שבעים איש.
הארוחה מתקיימת, בימות הקיץ, בגינה ליד הבריכה המפכה ובצל עצי הפרי וסוכת הגפנים ובחורף מסביב לשולחן בתוך הבית כשהאח, המצויה בכל בית דרוזי, בוערת מחממת ומפיצה חום נעים.
איבתסאם מזמינה את אורחיה לשוטט בבית ובגינה ולהתרשם מסגנונו הדרוזי מסורתי ומפצירה בהם שירגישו בבית.
האורחים מתקבלים עם מים קרים נענע ולימון בימי הקיץ ובתה צמחים מהביל בימי החורף.
אחרי קבלת הפנים מוזמנים האורחים לארוחה המורכבת משפע של תבשילים וסלטים: מג'דרה, פלפלה, שולבטה, עולש, ממולאים, מנסף, קבב, אורז עם צנובר. חלק מהסלטים עונתיים נקטפים בשדה ומוגשים בהתאם לעונה.
בחורף מבשלת איבתיסאם אוכל מסורתי ובראשו המוע'רביה שזה עוף או בשר עם בצל וחומוס גרגרים המתבשל שעות על האש והוא מוגש כשלצידו פתיתי מפתול .
את הארוחה מקנחים בתה צמחים קפה ועוגיות הבית.
תוך כדי הארוחה מספרת איבתיסאם על המסורת והבית הדרוזי, בעלה, אמל פארס, מספר על ההיסטוריה הדרוזית והילדים כולם עוזרים בהגשה לשולחן.
פתוח בכל ימות השבוע בתאום מראש
מ:5-70 איש.
מחירי הארוחה : 70-100 שקל לאדם.