במתחם המכבסה בבית העמק, במקום בו הייתה בעבר המקלחת השיתופית של הקיבוץ, הקים האופה יובל סער את המאפיה ובית הקפה הקטן והחמוד שלו "לחם סער".
יובל, שניהל בעבר את המאפיה בכישורית, חלם מזה זמן רב לפתוח מקום משלו עד שהזדמנה לו ההזדמנות והוא הצליח להגשים את חלומו.
יובל אופה שלל מאפים טריים הנאפים מדי יום, מאפי בוקר כמו: קרואסונים לסוגיהם ובורקס חם טרי מהתנור, כריכים מושקעים, עוגות, עוגיות ולחם מחמצת, לצד קפה טוב.
אפשר לשבת בפנים או במרפסת בחוץ (בחורף המרפסת מקורה בניילון שקוף המאפשר לצפות על החוץ), ללגום כוס קפה, לנגוס בקרואסון, לחלום שאתה בפאריז ולא בקיבוץ ופשוט להנות.
כשר
צילום לירז צור סער