דניאלה ודודי הם בלוגרים של אוכל, חובבי קולינריה ובשלנים ביתיים, המציעים סיורי אוכל, סדנאות בישול וארוחות בגליל המערבי.
חלק מהסדנאות ומהארוחות מתקיימים בביתם הפרטי, על חוף הים בנהריה ואילו סיורי האוכל מתקיימים בכפרים הדרוזים והערבים במרחב ומתמקדים באוכל מקומי, שאינו מוכר מהמסעדות.
במהלך הסיור מגיעים המשתתפים לבתים וחצרות, שבאופן רגיל לא מגיעים אליהם לבד, מבקרים מאחורי הקלעים של סצנת האוכל השמורה למקומיים, המשמרים תרבות אוכל ומסורות עתיקות יומין.