מחלונות מסעדת הבשרים הכשרה ביף בהר שבישוב יערה נשקף נופה עוצר הנשימה של מערת קשת הפעורה לנחל בצת.
המסעדה ספונת העץ החליפה לאחרונה בעלים ושכרה את שירותיו של שף מתן חמיאס תושב בוסתן הגליל שהיה בעבר שף רשת המסעדות בנדורה ושף רשת המסעדות פיצה סיציליאני ואחרי שנות נדודים במרכז הארץ, החליט לחזור הביתה לגליל המערבי.
הארוחה בביף בהר מתחילה עם עשרה סוגי סלטים שמגיעים עם לחם טרי, הסלטים מוגשים בסגנון מילוי מחדש והצלוחיות מתמלאות שוב ושוב לפי רצון הסועדים. מחיר הסלטים כלול במחיר הארוחה.
התפריט מרשים המנות גדולות ונדיבות ושני אנשים יכולים להתחלק במנה אחת בקלות. ברשימת המנות הראשונות אפשר למצוא מנות כמו: שקדי עגל על קרוסטיני, פטריות בפנקו, כבד אווז וריבת בצל, פרוסות אנטריקוט על עגבנייה חרוכה, טחינה לבנה וחריף,מנה נפלאה של סביח אורגני פתוח ועוד.
במנות העיקריות תמצאו: ביף בורגר, קבב טלה,חזה עוף, כבד עוף, סטייק פרגית וסטייק אנטריקוט מדליוני פילה וטלה.
בין המיוחדים: מנה מיוחדת לקרניבורים בשם סחרחורת בשר המורכבת מאנטריקוט, טלה וכבד אווז ועוד שפע של מנות בשרים ענקיות שאפשר בהחלט לחלוק בין שניים עד שלושה סועדים.
אחת המנות הפופולריות היא שווארמה שו שמורכבת מבשר אנטריקוט קצוץ ומוגשת על פיתה חצויה.
המנות מגיעות בתוספת של סלטים וצ'יפס. הצמחונים שבין הסועדים יכולים להזמין את אחת ממנות הדגים הטריים וגם עבור הטבעונים יש בתפריט מנות ללא בשר וללא דגים.
במנות הקינוחים: כדור שוקולד קריספי, מלבי מחלב קוקוס ומנות נוספות.
המקום כשר למהדרין בהשגחת הרבנות מועצה אזורית מעלה יוסף.
סגור בערבי ומוצאי שבתות וחגים.
אמצע שבוע פתוח מ-12.00-24.00
רצוי להזמין מקומות מראש.
טווח המחירים נע בין 60-180 שקל
יש ארוחת ילדים.
הישיבה בתוך המסעדה, במרפסת הסגורה או במרפסת הפתוחה (למעשנים).