מסעדה כפרית בלב מטע בננות. השף איתי חסון ואשתו גל מציעים תפריט עם מגוון מנות פתיחה, כיד הדמיון הטובה על השף, מנות בשריות מיוחדות ומנות אחרונות. השם '300 גרם' שאול ממשקלו של נתח הבשר הפופולארי המוגש במסעדה שמתמקדת בתאוות בשרים. המסעדה כשרה.
בלב מטעי הבננות, צמוד לאסם תבואה, בבית עץ גדול שסביבו חצר, שוכנת מסעדת '300 גרם' של שף איתי חסון, שהגשים חלום ילדות ופתח מסעדת בשרים משובחת.
איתי מבשל מזה 11 שנים. את לימודי הקולינריה שלו עשה במסגרת 'דן גורמה'. כשסיים את לימודיו החל לעבוד לצדם של שפים נודעים בצפון הארץ עד שהפך לשף במסעדת 'מורגנפלד'. בזמן שאיתי למד לבשל סיים יאיר לימודי כלכלה וניהול במכללת תל חי והשניים הרגישו שהגיע הזמן.
הם מצאו את בית העץ במושב בצת לצד האסם ומטעי הבננות והרגישו שהגיעו הביתה, זה מה שחיפשו: מסעדה כפרית באווירה גלילית.
הם בחרו בשם '300 גרם' כשמו של נתח בשר ופתחו מסעדת שף המתמקדת בתאוות הבשרים, ביישון ובעישון של בשר איכותי.
בתפריט מנות פתיחה, שהן פרי דמיונו של שף איתי חסון: חציל בוקרים ברוטב טחינה וסלסה, עגבניות מעושנות בצ'ימיצ'ורי, מנה נפלאה בשם 'טטו', המצאה בלעדית של איתי (שאף העניק למנה את שם החיבה שלו) הכוללת מלון טרי ברוטב צ'ילי מתוק וכוסברה, פלפלים מעושנים, קרפצ'ו סלק בדרסינג תפוחים, לחם הבית ומטבלים.
בין המנות העיקריות תמצאו פילה בקר, נתח אנטריקוט, סינטה, אסאדו מעושן וטורנדו רוסיני. בין המנות המיוחדות תמצאו כאן ביצה עלומה על קרפצ'ו סלמון, מנות קרפצ'ו של סלמון ופילה בקר, כבד אווז עם פירות יער על ברוסקטה, קדאיף חזה עוף ברוטב תאנים.
המנות האחרונות הכוללות סופלה שוקולד שוויצרי, שטרודל אוכמניות שחורות, ופל בלגי ופאי דובדבנים ובצק חלבה, מופלאות ולא ניכר כלל שהן כשרות.
עסק זה נבדק ונמצא עומד בסטנדרטים של מיזם אוצרות הגליל