באחת מהסמטאות הציוריות של עכו, המובילה מנמל הדייגים לשוק הססגוני, נמצא בית המלבי, שהפך ל"מוסד" עכואי ואנשים מכל חלקי הארץ מגיעים במיוחד לעכו כדי לאכול מהמלבי של תינה חטיב.
התורים הארוכים המשתרכים לפני הכוך הקטן, שבו מכינה תינה את המלבי שלה, אומרים הכל. תינה מכינה בעצמה, לכל אחד ואחד מהממתינים בתור, מלבי אישי, לתוכו, היא אומרת, היא שופכת המון אהבה.
תינה אומרת שהמלבי שלה בא להגדיר מחדש מה זה מלבי אמיתי. היא מכינה את המלבי לפי מתכון של שלוש סבתות ומספרת שגדלה עם סודות הכנת המלבי. את מי הורדים היא רוקחת בעצמה והיא יודעת, לדבריה, בדיוק את סוג וכמות החמאה והחלב, כמה קורנפלור ואת הדרך המיוחד בה נכתשים השקדים, בשביל שיצא מלבי מושלם והס מלהזכיר סוכר.
תינה מבטיחה שהיא משתמשת אך ורק בחומרי גלם איכותיים, בין היתר בפיסטוק אירני.
בבית המלבי יש גם מלבי טבעוני.