אסיה, אשה לבבית, עם לב פתוח, מבשלת במטבחה הפרטי את מיטב המטבח הדרוזי, שהיא מכינה בכל יום לבני משפחתה: ממולאים, מקלובה עוף, פריקי,חצילים על האש, סנייה ומג'דרה, קבב בטחינה, גולש וקובה וכמובן סלטים עונתיים, שאת חלקם היא מלקטת בחלקת השדה של משפחתה, בהם עלי תרד ועלי זעתר, עולש, ג'רג'יר וכל מה שצומח בעונתו ומתאים לצלחת. מהתרד היא מכינה גם מרק תרד, שאותו היא מגישה בחורף.
אוהבי הבשר יחגגו כאן על מאכלי בשר נדיבים וטעימים, המוגשים בצורה מזמינה ומגרה, אך גם לצמחוניים תהיה כאן חגיגה, שכן בתפריט של אסיה, מגוון סלטים ומנות צמחוניות למהדרין, היישר מהשדה.
אם חשקה נפשכם בארוחת בוקר, הרי שאסיה מכינה בטבון הגדול פיתות דרוזיות, מבצק של זעתר או פלפל, חמות ומהבילות, המוגשות לצד לבנה דרוזית עסלית, ביצים בכל הסגנונות בהם, החביתה הדרוזית המסורתית, סלטים ובראשם סלט פטוש. ריבת חרובים, שהיא עושה מעץ החרוב שבגינה, ריבת תאנים מעץ התאנה, ריבת משמש ולימון כבוש מעץ הלימון. כל מה שצומח אצלה בגינה ובחלקת השדה, הופך בידיה הברוכות למעדנים.
בארוחת הבוקר, מוגש גם מיץ סחוט טרי בעונה וצלוחית עוגיות, מתובלות בשמן זית, אניס וקינמון.
בנוסף מקיימת אסיה סדנאות ליקוט עונתיות שבסופן מבשלים יחד ויושבים לארוחה משותפת.
למטבח של אסיה אין כשרות רשמית ( בקרוב היא מבטיחה) אך היא מקפידה לבשל בשני מטבחים נפרדים לחלב ובשר .
המחירים נעים בין 70 שח לארוחת בוקר עד 100-120 ארוחה צמחונית או בשרית
לא כשר