אוצרות הגלילקונדיטוריה ובית קפה, מעדניה ומסעדה נועלוש כשר
מאז שנפתחה כמאפיה קטנה וקונדיטוריה הפכה נועלוש למרכז קולינרי מקסים ומזמין.
הקונדיטוריה, שעברה שיפוץ, מייצרת עוגות עוגיות ומאפים משובחים. לצידה, מסעדה ובית קפה, מעדנייה המציעה מוצרים ודליקטסים וגבינות מכל העולם, חנות יין, חנות פרחים וחנות כלי בית. המסעדה מציעה מדי יום תפריט משתנה, בהתאם לעונות השנה ולתוצרי המעדניה.
המקום יפהפה ומעוצב בטעם רב, החנויות עומדות זו לצד זו במרפסת הרחבה שמחוצה לה כסאות ושולחנות של בית הקפה והמסעדה. בחלק המקורה של המסעדה רפרודוקציות של הכבשה המפורסמת של קדישמן המוצעות למכירה.
באזור התעשייה שבין כפר ורדים לתרשיחא נמצא מרכז קולינרי מקסים ומזמין. נועלוש היא אחת הקונדיטוריות הטובות בגליל המערבי ולצידה בית קפה המגיש קפה משובח, שוקו חם עם שוקולד, תה לסוגיו ומיץ סחוט טרי בעונה.
כאן גם תמצאו את מיטב תוצרת הקונדיטוריה: מאפים, עוגות אישיות, קרואסונים, מבחר גדול של עוגות ועוגיות, בהן עוגיות מקרון, קינוחים וקישים נפלאים ועשירים .
השף קונדיטור מוטי יפרח אופה בסגנון צרפתי על בסיס חמאה ועוזרת לידו רעייתו נועה בייצור בשיווק ובמכירות.
מוטי יפרח הוא בוגר בית הספר הגבוה לבישול קורדון בלו ועבד כשף במסעדות המערב גליליות הנחשבות "אלומה" ו"אדלינה" וכן אצל השף הנודע צחי בוקששתר, והוא מומחה בקייטרינג ובייעוץ קולינרי.
באפיה החל לעסוק כתחביב והשתפר כיד הדמיון הטובה עליו בהכנת קינוחים ומיני מאפה תוך כדי שהוא מוסיף את המגע המיוחד שלו ומפתח את המאפים .
בית הקפה נמצא בחוץ על מרפסת מקורה ומרוצפת בדק עץ, הישיבה היא על כסאות בר ושולחנות גבוהים, גם בקונדיטוריה עצמה, לצד המאפים, העוגות, העוגיות והמקררים המאכלסים את מנות הקינוח ואת העוגות שצריך לשמר בקירור, יש בר קטן המשקיף אל בית הקפה שבחוץ. השרות בבית הקפה הוא בהגשה.
בצמוד לבית הקפה נפתחה גם מעדניה. למעדנייה יש מסעדה, המוקפת חלונות שקופים. המסעדה מציעה מדי יום תפריט משתנה בהתאם לעונות השנה ולתוצרי המעדניה. התפריט כתוב על לוח מחיק ומתעדכן מדי יום ביומו. הרעיון הוא שאת כל מה שיש במעדנייה אפשר למצוא בתפריט ולהיפך כך שאם אכלתם את המנה הנהדרת של גבינת הבורטה והתאהבתם, אתם יכולים לרכוש את הבורטה במעדנייה ולקחת הביתה, אם גבינת הפרמזן שפוזרה על הרביולי הטרי ברוטב של פסטו היא הגבינה שעשתה לכם את זה, תוכלו לרכוש את הגבינה במעדניה וכך גם את הפסטה הטריה, את רוטב הפסטו או את רוטב העגבניות והשמנת, לצד רביולי, או פסטה. ההקפדה על חומרי גלם עונתיים וטריים הופכת את המעדנייה למקום שתענוג לאכול בו וגם לעשות בו קניות.
תפריט בית הקפה והמסעדה מציע ארוחות בוקר, כריכים, סלטים, פלטות גבינה, פלטות דגים, פסטות לסוגיהן, דגים, מנות ספיישל כמו סביצ'ה, ארנצ'יני, פטריות ממולאות בגבינות, סרדין פיקנטי ועוד וכמובן סלטים לסוגיהם.
המסעדה חלבית וכשרה.
בחנות היין רוב היינות הם ישראליים לצד כמה יינות תוצרת חוץ. בחנות הפרחים מבחר מרשים של עציצי סחלב ופרחים.
עסק זה נבדק ונמצא עומד בסטנדרטים של מיזם אוצרות הגליל